Aptamil pronutra 1 800g

Aptamil® Pronutra 1, 800 g

Početna hrana za dojenčad od rođenja

Gdje kupiti

Početna hrana za dojenčad od rođenja

Aptamil® Pronutra 1 može se davati od rođenja kao jedini izvor prehrane ili kao nadopuna dojenju te – jednako kao i majčino mlijeko – onoliko često i u onoj količini koliko je Vašem dojenčetu potrebno. Prikladno za hranjenje dojenčeta do kraja dobi hranjenja na bočicu.

 

Jedinstven proces nastanka proizvoda

Više od 40 godina, naš NUTRICIA tim od preko 500 znanstvenika i eksperata, bavi se pionirskim istraživanjima kako bi razumjeli na koji način majčino mlijeko potiče razvoj i zadovoljava prehrambene potrebe vašeg dojenčeta.

Naše znanje o majčinom mlijeku i prehrani u ranom djetinjstvu omogućilo nam je da razvijemo našu provjerenu recepturu hrane za dojenčad nakon prestanka dojenja: Aptamil ® Pronutra™. Posebno je prilagođena prehrambenim potrebama vašeg djeteta od rođenja ili kao nadopuna dojenju

Aptamil® Pronutra™ ujedinjuje našu posebnu mješavinu hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

Proizvod sadržava

JEDINSTVENI POSTUPAK Pronutra™ ujedinjuje našu posebnu kombinaciju hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

  • samo laktoza
  • DHA*

*Sadrži DHA  (propisano zakonom o hrani za dojenčad)

 

Preporuka

  • Nakon navršenih šest mjeseci, preporučuje se prelazak na Aptamil Pronutra 2.

Pakiranje

  • 800 g jedinstvena, praktična i higijenska Easypack ambalaža

Upute


Kupite Aptamil® Pronutra 1, 800 g u dm-u!

Aptamil proizvodi dostupni su na dm-ovom web shopu i ostalim trgovinama.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil® Pronutra 1 800 g

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care
Za djecu alergičnu na kravlje mlijeko

Saznajte više

Aptamil® Pronutra 1 800 g

Aptamil® Pronutra 2
Prijelazna hrana za dojenčad

Saznajte više

Aptamil® Pronutra 1 800 g

Aptamil Comfort 2
Prijelazna hrana za djecu stariju od šest mjeseci s probavnim tegobama

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak