UPUTE ZA PRIPREMU proizvoda Aptamil Pronutra – ADVANCE2018-12-12T18:44:30+01:00

Upute za pripremu proizvoda Aptamil Pronutra - Advance

Kroz 5 koraka pripremite na ispravan način Aptamil Pronutra Advance

Upute za pripremu nove generacije proizvoda Aptamil Pronutra – ADVANCE donekle su promijenjene u odnosu na pripremu prethodne generacije proizvoda Aptamil. Prepoznali smo da je potrebno učiniti sve kako bismo olakšali pripremu proizvoda nove generacije. Upute su dizajnirane kako bismo osigurali da se proizvodi pripremaju lako i sigurno. Pažljivo proučite sve korake uputa za pripremu obroka i priprema će biti laka i sigurna. Treba uzeti u obzir da prah za pripremu hrane nije sterilan i da nepridržavanje uputa može imati štetne posljedice za vaše dijete.

Priprema Aptamil Profutura prvi korak

Korak 1

Pažljivo operite ruke i sterilizirajte sav pribor u skladu s uputama proizvođača.

 

Priprema Aptamil Pronutra Advance drugi korak

Korak 2

Zakuhajte jednu litru svježe vode. Ostavite da se ohladi u lončiću 30 minuta (dopuštajući da se temperatura spusti do 40°C nakon prokuhavanja). Odmjerite 2/3 potrebne količine vode (prema uputama za pripremu) u steriliziranu bočicu. Pripazite se opeklina. Ne upotrebljavajte umjetno omekšanu ili višestruko prokuhanu vodu.

Priprema Aptamil Pronutra Advance treći korak

Korak 3

Strugačem ugrađenim u otvor poklopca kutije zaravnajte količinu praha u mjerici. Nikada nemojte pritiskati sadržaj praha u mjerici.

Priprema Aptamil Pronutra Advance četvrti korak

Korak 4

U pripremljenu vodu dodajte preporučene količine praha, prema uputama prikazanima na ambalaži. Dodavanje previše ili premalo praha može biti štetno.

Zatvorite i snažno protresite bočicu isključivo u smjeru gore-dolje 10 sekundi dok se prah ne otopi.

Upozorenje: Kružno miješanje ili rotiranje bočice u krug može dovesti do nepotpunog otapanja praha. Uklonite zaštitni poklopac i zamijenite ga steriliziranom hranilicom.

Otvorite bočicu i dodajte preostalu 1/3 vode. Zatvorite i ponovno snažno protresite bočicu isključivo u smjeru gore-dolje.

Priprema Aptamil Pronutra Advance peti korak

Korak 5

Dodatno ohladite bočicu pod mlazom vode. Uklonite zaštitni poklopac i postavite dudicu. Provjerite još jednom temperaturu hrane dopuštajući da nekoliko kapi iscuri na Vašu podlakticu. Ako je sve u redu, nahranite svoje dijete.

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak