Aptamil Comfort 2

Aptamil Comfort 2

Prijelazna hrana za djecu stariju od šest mjeseci s probavnim tegobama

Gdje kupiti

Prijelazna hrana za dojenčad namijenjena djeci starijoj od šest mjeseci koja imaju funkcionalne probavne tegobe u obliku grčeva ili opstipacije.

Opis proizvoda

Dojenčad starija od šest mjeseci ima i dalje osjetljiv probavni sustav čija funkcionalnost nije u potpunosti razvijena. Kao posljedica toga, najčešće se javljaju simptomi poput grčeva, neutješnog plača, nadutosti, zatvora ili različitih drugih znakova nelagode. Aptamil Comfort 2 posebno je formulirana hrana za lakšu i ugodniju probavu. Kod dojenčeta hranjenog Aptamilom Comfort 2 može se dogoditi da je stolica mekša i svjetlije boje u usporedbi sa stolicom dojenčeta hranjenog običnom dojenačkom hranom. Aptamil Comfort 2 zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi kao dio uravnotežene mješovite prehrane nakon navršenih šest mjeseci.

 

Proizvod sadržava:

  • dugolančane polinezasićene masne kiseline LCP
  • posebnu mješavinu oligosaharida GOS/FOS
  • djelomično hidrolizirane proteine
  • posebno prilagođene masti koje olakšavaju probavu

Preporuka

  • Prije upotrebe poželjno se savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Pakiranje

  • pakirano u praktično pakiranje od 400g

Upute


Kupite Aptamil Comfort 2 u dm-u!

Aptamil proizvodi dostupni su na dm-ovom web shopu i ostalim trgovinama.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil Comfort 2

Aptamil Comfort 1
Za djecu mlađu od šest mjeseci s probavnim tegobama

Saznajte više

Aptamil Comfort 2

Aptamil Pronutra KINDERMILCH 2+ 800 g
Od navršene druge godine

KINDERMILCH 2+ 800 g"> Saznajte više

Aptamil Comfort 2

Aptamil Anti-Regurgitation AR 1
Za djecu s tegobama bljuckanja ili regurgitacije

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak