Politika privatnosti2018-11-15T11:16:45+01:00

Politika privatnosti

Politika privatnosti i uporabe kolačića (cookies)

ZAŠTO KORISTIMO COOKIESE (HRV. KOLAČIĆE)?

Kolačiće koristimo kako bi našim posjetiteljima pružili bolje iskustvo u korištenju našeg sadržaja te proveli analizu koji sadržaji se najviše koriste, koji su najposjećeniji i slično. Ovo nam pomaže u unaprijeđivanju naših stranica i boljoj promociji sadržaja.

 

ŠTO JE KOLAČIĆ I ČEMU SLUŽI?

Najjednostavnije rečeno, kolačić je zapis koju web stranice pohranjuju i / ili dobivaju iz memorije vašeg uređaja, kroz preglednik koji koristite. Ako ste, primjerice, na nekoj web stranici odabrali hrvatski jezik kao željeni jezik komunikacije, podatak o vašem odabiru bit će pohranjen u obliku kolačića. Većina njih ima vremenski rok trajanja, a svaki se može obrisati ili onemogućiti u postavkama vašeg preglednika.

Radi pamćenja vaših postavki i navika, korištenje kolačića pomaže u brzini i sigurnosti pristupanja stranicama, a u mnogim slučajevima nužni su za normalno prikazivanje sasdržaja i funkcioniranje stranice.

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

U našem radu ovu tehnologiju koristimo odgovorno, u skladu sa važećom nacionalnom i europskom regulativom, isključivo za unaprijeđenje vašeg korisničkog iskustva i omogućavanje pružanja naših usluga. Kolačiće koje koristimo su

  • Aptamil
    obavezni kolačići koji pamte da ste se složili s napomenama i obavijestima naše stranice
  • Google: Google analitika
    interna analitika posjećenosti
  • Facebook: Facebook pixel
    interna analitika posjećenosti

 

KAKO MOGU OBRISATI ILI BLOKIRATI KOLAČIĆE?

Suglasnost za korištenje kolačića na našim stranicama možete povući kada god želite. Možete ih obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane programe za to. Napominjemo kako onemogućavanje svih kolačića može uzrokovati probleme u funkcioniranju većine stranica, pa tako naših stranica. Upute za postavke kolačića u vašem pregledniku možete pronaći na sljedećim adresama:

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak