Aptamil proizvodi – prvih 1000 dana Vaše bebe2019-01-22T22:22:23+01:00
Aptamil proizvodi

Rješenje za svakodnevne situacije

Aptamil je napredna mliječna formula koja prati odrastanje Vašeg djeteta do njegove treće godine.

Dodatna prehrana može se dati djeci nakon 6 mjeseci starosti. Ona čini jednu komponentu raznovrsne prehrane i ne može zamijeniti majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci. Važno: Dojenje je idealno za vaše dijete. Ako želite koristiti ovaj proizvod zatražite savjet zdravstvenog djelatnika.

Ukupno 0 proizvoda.

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak