Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE pakiranje

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

Početna hrana za dojenčad od rođenja nadalje, 800g

Gdje kupiti

Opis proizvoda

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

  • Početna hrana za dojenčad od rođenja nadalje
  • Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE se može davati od rođenja nadalje kao jedini izvor prehrane ili kao nadopuna dojenju – te jednako kao i majčino mlijeko – onoliko često i u onoj količini koliko je vašem dojenčetu potrebno. Prikladno za hranjenje dojenčeta do kraja dobi hranjenja na bočicu.

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE sadrži:

  • samo laktoza
  • DHA*

*Sadrži DHA  (propisano zakonom o hrani za dojenčad)

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

Naša jedinstvena kombinacija hranjivih tvari u Aptamil® Profutura® DUOADVANCE mlijeku za dojenčad razvijena je na temelju naših najnovijih rezultata istraživanja o majčinom mlijeku i prehrani dojenčadi. Naša napredna receptura s patentiranom formulom prilagođena je prehrambenim potrebama vašeg dojenčeta od rođenja i prikladna je i kao jedina hrana i u kombinaciji s dojenjem. Sadrži visokovrijednu mliječnu mast i biljna ulja bez palminog ulja.

Pakiranje

  • 800 g jedinstvena, praktična i higijenska ambalaža

Upute


Kupite Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE u dm-u!

Aptamil Organic proizvodi dostupni su na dm-ovom web shopu i ostalim trgovinama.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

Aptamil® Pronutra 2
Prijelazna hrana za dojenčad

Saznajte više

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

Aptamil® Pronutra 1, 800 g
Početna hrana za dojenčad od rođenja

Saznajte više

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE PRE

Aptamil® CESAR BIOTIK 1
Početna hrana za dojenčad od rođenja, 800 g. Prikladno i za novorođenčad rođenu carskim rezom.

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak