Aptamil Proexpert PRE

Aptamil® PRE Pronutra™ - ADVANCE 800 g

Početna hrana za dojenčad od rođenja

Gdje kupiti

Početna hrana za dojenčad od rođenja

Aptamil® Pronutra PRE može se davati od rođenja kao jedini izvor prehrane ili kao nadopuna dojenju. Prikladan je za hranjenje dojenčeta do kraja dobi hranjenja na bočicu.

 

jedinstven proces nastanka proizvoda

Više od 40 godina, naš NUTRICIA tim od preko 500 znanstvenika i eksperata, bavi se pionirskim istraživanjima kako bi razumjeli na koji način majčino mlijeko potiče razvoj i zadovoljava prehrambene potrebe vašeg dojenčeta.

Naše znanje o majčinom mlijeku i prehrani u ranom djetinjstvu omogućilo nam je da razvijemo našu provjerenu recepturu hrane za dojenčad nakon prestanka dojenja: Aptamil ® Pronutra™-ADVANCE. Posebno je prilagođena prehrambenim potrebama vašeg djeteta od rođenja ili kao nadopuna dojenju

Aptamil® Pronutra™ – ADVANCE ujedinjuje našu posebnu mješavinu hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

Proizvod sadržava

JEDINSTVENI POSTUPAK Pronutra™ADVANCE ujedinjuje našu posebnu kombinaciju hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

  • samo laktoza
  • DHA*

*Sadrži DHA  (propisano zakonom o hrani za dojenčad)

 

Preporuka

  • Ako primijetite da dojenče dobi manje od šest mjeseci nakon obroka  Aptamil Pre ® Pronutra™ – ADVANCE više nije sito, preporučujemo prelazak na Aptamil 1® Pronutra™ – ADVANCE

Pakiranje

  • 800 g jedinstvena, praktična i higijenska Easypack ambalaža

Upute


Kupite Aptamil® PRE Pronutra™ - ADVANCE 800 g na maliputnici.com

Zbog izvanredne situacije u Republici Hrvatskoj pružamo Vam mogućnost direktne kupnje proizvoda preko web shopa MaliPutnici MaliPutnici.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil® PRE Pronutra™ - ADVANCE 800 g

Aptamil® 3 Pronutra™ - ADVANCE 800 g
Prijelazna hrana za dojenčad od deset mjeseci

Saznajte više

Aptamil® PRE Pronutra™ - ADVANCE 800 g

Aptamil H.A. 2
Hipoalergena hrana za djecu stariju od šest mjeseci

Saznajte više

Aptamil® PRE Pronutra™ - ADVANCE 800 g

Aptamil Comfort 2
Prijelazna hrana za djecu stariju od šest mjeseci s probavnim tegobama

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak