Aptamil Kindermilch 1+ 800 g

Od navršene prve godine

Gdje kupiti

Ni u jednom razdoblju života dijete se ne razvija tako brzo kao u prve tri godine: u prosjeku udvostručuje svoju veličinu, povećava težinu i postaje sve aktivnije. Djetetov imunološki sustav u dobi do tri godine također se značajno razvija. Djeca imaju posebne potrebe za opskrbom hranjivim nutrijentima. Aptamil® Kindermilch 1+, kao dio zdrave prehrane, pomaže osigurati odgovarajuću opskrbu esencijalnim nutrijentima tijekom dana. Za početak dana, navečer ili između obroka, Aptamil® Kindermilch 1+ pruža dobru potporu imunološkom sustavu Vašeg djeteta od navršene prve godine.

Proizvod sadržava

  • dugolančane, polinezasićene masne kiseline važne za neurološki sustav
  • našu jedinstvenu patentiranu mješavinu galaktooligosaharida i fruktooligosaharida GOS/FOS
  • odgovarajuću količinu proteina

Preporuka

  • Pijenje Kindermilcha iz šalice ili čaše dodatno doprinosi razvoju motoričkih sposobnosti Vašeg djeteta.
  • Aptamil® Kindermilch može se piti kao topli ili hladni napitak.
  • Aptamil® Kindermilch dobar je doprinos uravnoteženoj prehrani. Sljedeći korak za Vaše dijete: nakon Aptamila® Kindermilch 1+, preporučujemo Aptamil® Kindermilch 2+.

Aptamil Kindermilch formula

Pakiranje

  • 800 g bag in box ambalaža

Upute


Kupite Aptamil Kindermilch 1+ 800 g na maliputnici.com

Zbog izvanredne situacije u Republici Hrvatskoj pružamo Vam mogućnost direktne kupnje proizvoda preko web shopa MaliPutnici MaliPutnici.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil Kindermilch 1+ 800 g

Aptamil 2® Pronutra™ - ADVANCE
Prijelazna hrana za dojenčad

Saznajte više

Aptamil Kindermilch 1+ 800 g

Aptamil Premature
Za prerano rođenu djecu ili djecu s niskom porođajnom težinom

Saznajte više

Aptamil Kindermilch 1+ 800 g

Aptamil Kindermilch 2+ 800 g
Od navršene druge godine

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak