Aptamil HMF - Human Milk Fortifier

Aptamil HMF

Pojačivač majčinog mlijeka

Aptamil Human Milk Fortifier – pojačivač majčinog mlijeka. Dijetetski preparat – dodatak majčinom mlijeku za nedonoščad i dojenčad niske porođajne težine.

 

Opis proizvoda

Aptamil HMF – pojačivač majčinog mlijeka namijenjen je kao dodatak majčinom mlijeku kod prehrane prerano rođene djece. Pomaže obogatiti nutritivni profil majčinog mlijeka kako bi se zadovoljile specifične potrebe nedonoščadi i dojenčadi niske porođajne težine.

Za pojačavanje majčinog mlijeka baziranog na bjelančevinama preporučuje se mjerenje sastava majčinog mlijeka. Ako to nije moguće, treba pretpostaviti koncentraciju bjelančevina od 1,5 g na 100 kcal.

 

Preporuka

  • Prije upotrebe poželjno se savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Pakiranje

  • Praktična kutija s 50 vrećica x 2,2 g

Upute

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil HMF

Aptamil Comfort 1
Za djecu mlađu od šest mjeseci s probavnim tegobama

Saznajte više

Aptamil HMF

Aptamil Anti-Regurgitation AR 2
Za djecu s tegobama bljuckanja ili regurgitacije

Saznajte više

Aptamil HMF

Aptamil® Organic 2 800 g
Prijelazna hrana za dojenčad od navršenih 6 mjeseci, 800 g

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak