Aptamil HA2

Aptamil H.A. 2

Hipoalergena hrana za djecu stariju od šest mjeseci

Prijelazna hrana za dojenčad namijenjena djeci starijoj od šest mjeseci kod koje postoji povećan rizik od razvoja alergija (obiteljska sklonost razvoju alergija).

Opis proizvoda

Aptamil H.A. 2 posebno je dizajniran, s parcijalno hidroliziranim proteinima, da smanji mogućnost razvoja alergije na proteine kravljeg mlijeka kod dojenčadi. Alergije su prekomjerne reakcije imunološkog sustava na uobičajene podražaje koje se obično razvijaju kasnije tijekom života. Ako Vaše dijete ima obiteljsku povijest bolesti koja uključuje alergije kod bližeg srodnika (roditelja, braće, sestara), parcijalno hidrolizirani proteini smanjuju mogućnost nastanka alergije na proteine kravljeg mlijeka.

Proizvod sadržava:

  • dugolančane polinezasićene masne kiseline LCP
  • posebnu mješavinu oligosaharida GOS/FOS
  • djelomično hidrolizirane proteine

Preporuka

  • Prije upotrebe poželjno se savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Pakiranje

  • pakirano u praktično pakiranje od 400g

Upute

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil H.A. 2

Aptamil Anti-Regurgitation AR 1
Za djecu s tegobama bljuckanja ili regurgitacije

Saznajte više

Aptamil H.A. 2

Aptamil Pregomin Allergy Digestive Care
Za djecu alergičnu na kravlje mlijeko

Saznajte više

Aptamil H.A. 2

Aptamil® Profutura® DUOADVANCE 2
Prijelazna hrana za dojenčad od navršenih 6 mjeseci, 800 g

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak