Aptamil Anti Regurgitation

Aptamil Anti-Regurgitation A.R.

Za djecu s tegobama bljuckanja ili regurgitacije

Napomena

Početna i prijelazna hrana za dojenčad namijenjena djeci kod koje su izražene tegobe bljuckanja ili regurgitacije.

Opis proizvoda

Aptamil AR sadržava poseban sastojak koji zgušnjava želučani sadržaj i time učinkovito smanjuje bljuckanje ili regurgitaciju. Sastojak za zgušnjavanje prolazi neprobavljen kroz probavni trakt te dodatno omekšava stolicu kod dojenčeta. Usto su omjeri između pojedinih frakcija bjelančevina (kazeina i sirutke) prilagođeni na način da također povećavaju gustoću želučanog sadržaja. Aptamil A.R., usto što pomaže kod bljuckanja, zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi do navršenog šestog mjeseca, a za stariju dojenčad pogodan je kao dio uravnotežene mješovite prehrane.

Proizvod sadržava:

  • prirodni zgušnjivač sadržaja želuca
  • posebno prilagođen sastav bjelančevina
  • sve potrebne sastojke za uspješan rast i razvoj dojenčeta

Preporuka

  • Prije upotrebe poželjno se savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

Pakiranje

  • pakirano u praktično pakiranje od 400g

Upute

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil Anti-Regurgitation A.R.

Aptamil Comfort 2
Prijelazna hrana za djecu stariju od šest mjeseci s probavnim tegobama

Saznajte više

Aptamil Anti-Regurgitation A.R.

Aptamil Premature
Za prerano rođenu djecu ili djecu s niskom porođajnom težinom

Saznajte više

Aptamil Anti-Regurgitation A.R.

Aptamil H.A. 1
Hipoalergena hrana za djecu do šest mjeseci

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak