Aptamil Proexpert 3

Aptamil® 3 Pronutra™ - ADVANCE 800 g

Prijelazna hrana za dojenčad od deset mjeseci

Gdje kupiti

Prijelazna hrana za bebe od deset mjeseci

Aptamil 3® prikladan je za bebe od desetog mjeseca i može se davati kao nastavak nakon bilo koje prijelazne hrane za dojenčad.

 

VAŽNA NAPOMENA: Dojenje je najbolje za Vaše dijete. Aptamil ® Pronutra™ ADVANCE prijelazno mlijeko namijenjeno je mješovitoj prehrani i nije zamjena za majčino mlijeko prije navršenih 10 mjeseci. Prilikom upotrebe prijelaznog mlijeka, poželjno je savjetovati se s pedijatrom ili drugim medicinskim osobljem.

Jedinstven proces nastanka proizvoda

Više od 40 godina, naš NUTRICIA tim od preko 500 znanstvenika i eksperata, bavi se pionirskim istraživanjima kako bi razumjeli na koji način majčino mlijeko potiče razvoj i zadovoljava prehrambene potrebe vašeg dojenčeta.

Naše znanje o majčinom mlijeku i prehrani u ranom djetinjstvu omogućilo nam je da razvijemo našu provjerenu recepturu hrane za dojenčad nakon prestanka dojenja: Aptamil ® Pronutra™-ADVANCE. Posebno je prilagođena prehrambenim potrebama vašeg djeteta nakon navršenih 10 mjeseci kao nadopuna dojenju ili kao nastavak nakon početne hrane za dojenčad.

Aptamil® Pronutra™ – ADVANCE ujedinjuje našu posebnu mješavinu hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

Proizvod sadržava

JEDINSTVENI POSTUPAK Pronutra™ADVANCE ujedinjuje našu posebnu kombinaciju hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

Podržava imunosni sustav*

  • Vitamini C i D **: doprinose zdravlju imunosnog sustava
  • HMO 3´GL: HMO oligosaharidi humanog mlijeka su važni prirodni sastojci majčinog mlijeka. HMO 3´GL je proizveden našim jedinstvenim proizvodnim procesom
  • GOS/FOS: naša patentirana mješavina vlakana i LCPa*** (DHA**/ARA)
  • LCP: DHA** (omega-3) i ARA (omega-6)
  • ALA** (omega-3): podržava normalan razvoj mozga i nervnih stanica vašeg dojenčeta

* putem vitamina C i D (propisano zakonom o hrani za dojenčad)

** propisano zakonom o hrani za dojenčad

aptamil pronutra advance formulaPreporuka

  • Nakon navršenih 12 mjeseci, preporučuje se prelazak na razvojno mlijeko Kindermilch 1+.

Pakiranje

  • 800 g jedinstvena, praktična i higijenska Easypack ambalaža

Upute


Kupite Aptamil® 3 Pronutra™ - ADVANCE 800 g na maliputnici.com

Zbog izvanredne situacije u Republici Hrvatskoj pružamo Vam mogućnost direktne kupnje proizvoda preko web shopa MaliPutnici MaliPutnici.

Pitanja?

Kontaktirajte naše savjetnike, oni će rado odgovoriti na svaki Vaš upit oko naših proizvoda. Na raspolaganju su Vam telefon, e-mail i društvene mreže.

0800 910 001
Aptamil djevojčica

Možda vas zanima

Aptamil 3® Pronutra™ - ADVANCE

Aptamil H.A. 1
Hipoalergena hrana za djecu do šest mjeseci

Saznajte više

Aptamil 3® Pronutra™ - ADVANCE

Aptamil Anti-Regurgitation AR 2
Za djecu s tegobama bljuckanja ili regurgitacije

Saznajte više

Aptamil 3® Pronutra™ - ADVANCE

Aptamil Lactose Free
Za djecu s intolerancijom na laktozu

Saznajte više

Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu važnu napomenu!
Ukoliko odlučite nastaviti, prihvaćate da Vam ova stranica pruža sljedeće informacije na Vaš osobni zahtjev. Klikom na gumb "Nastavak" moći ćete pročitati informacije o Aptamil proizvodima.


Dojenje je najbolje za dijete jer majčino mlijeko osigurava djetetu sve potrebne hranjive sastojke u odgovarajućim količinama i omjerima neophodnim za zdrav rast i razvoj. Uz to je i financijski najpovoljnije te daje djetetu dodatnu zaštitu od infekcija. Što prije i što češće stavljate dijete na prsa, brže će se potaknuti prirodan proces dojenja. Uravnotežena prehrana u trudnoći i nakon poroda poboljšava kvalitetu dojenja. Odluka da ne dojite je teška i ukoliko se odlučite za prijelaz na prehranu hranom za dojenčad, potrebno je prethodno savjetovati se s pedijatrom ili medicinskim osobljem. Upute za pripremu hrane treba dobro proučiti i pažljivo ih se pridržavati jer u protivnom možete ugroziti zdravlje Vašeg djeteta.

Nastavak